Indahnya Cinta Allah

Assalamualaikum awak, awak, maafkan saya L seriously saya tak kuat. Saya lemah bila fikir pasal awak. Tapi saya cuba kuatkan diri saya, so selalu akan fikir posoitif and saya tahu Allah sentiasa ada dengan saya. Saya rindu kan kenangan  kita, saya tak boleh lupakan semua tu sebab saya selalu terbayang kan awak hmm. Awak, jangan tinggal kan saya :O
 awak, janji dengan saya awak mesti kuat. saya tak boleh tengok awak macam ni. saya tahu awak nak kan yang terbaik untuk kita, untuk masa depan kita tapi saya cuma mampu berdoa supaya apa yang kita nak dimakbulkan suatu hari nnti, saya tahu Allah Maha Adil. so be strong okay sayang. 
Saya selalu ingat pesan awak, Allah tak kan bagi apa yang kita nak tapi Allah bagi apa yang kita perlu. Dan sekarang saya bersyukur sebab saya ada awak, setiap manusia pasti ada kekurangan tapi di setiap kekurangan seseorang tu pasti ada kelebihan, dan saya tahu kelebihan yang awak ada tapi tak ada dalam diri saya. Saya berdoa, saya berharap awak la yang akan membimbing saya suatu hari nanti dan menjadi imam untuk saya :)
- jangan bersedih-

awak, thanks because be mine okay. saya berharap kebahagiaan yang saya pinjam ni akan kekal hingga akhirat dan sejak ada awak, baru saya sedar siapa diri saya yang sebenar. alhamdulillah saya berharap hubungan kita berkekalan. InshaAllah amin :)

InshaAllah nanti saya datang jumpa awak okay :) Assalamualaikum Gee

No comments:

Post a Comment